Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ενημερώνει δασκάλους και καθηγητές.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μετά από πρόσκληση της Πρωτοβάθμιας κ Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων συμμετείχε στην Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και ενημέρωσε νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές του Νομού για το πρόγραμμα LIFE+ Βιοποικιλότητα «Καινοτόμες Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Παράνομης Χρήσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων σε Μεσογειακές Πιλοτικές Περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης» [LIFE09 NAT/ES/000533].

Για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια στις 7,8 και 9 Οκτωβρίου 12:00 μ.μ στον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, στις 10 Οκτωβρίου 12:00 μ.μ στην Καλαμπάκα στη Αίθουσα Ξυλογλυπτικής και στις 11 Οκτωβρίου 12:00 μ.μ στη Φήκη Τρικάλων την αίθουσα συνεδριάσεων του Πρώην Δημαρχείου.

Για  την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο στις 10 Οκτωβρίου 6:00 μ.μ στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αλέξανδρο Κόφφα Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και την κ. Ελένη Γιοντζή Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ν. Τρικάλων που μας έδωσαν την δυνατότητα να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εκπαιδευτικούς για την παράνομη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων αλλά και για την πολύτιμη βοήθεια τους στις συνεχείς ενημερώσεις που πραγματοποιεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στα σχολεία του της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και κυρίως την Εθελοντική Ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στα Τρίκαλα η οποία συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην υλοποίηση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην περιοχή.

Οι κάτοικοι του νομού Τρικάλων μπορούν να καλούν εντελώς δωρεάν (από σταθερό τηλέφωνο) στο 800 11 010101 για καταγγελίες δηλητηριασμένων ζώων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα LIFE+ μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση:

http://www.arcturos.gr/el/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=43&Itemid=44

Επικοινωνία για δημοσιογράφους:

Τοπικό Δίκτυο: Ζωή Καρανίκα 24320 78440

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s