Παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας

IMG_2917

Την Πέμπτη 21-03-2013 ο Δασολογικός Σύλλογος Τρικάλων  με το Δασαρχείο Καλαμπάκας και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας δασοπονίας πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα το δάσος  στο 23ο και  30ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων.

Παρόντες ήταν ο Υπεύθυνος του Γραφείου Θήρας Καλαμπάκας κ. Μουζιούρας Σπυρίδωνας, η  Γραμματέας του Δασολογικού συλλόγου κ. Ρίτσα Μπακαρού, μέλος του Δασολογικού συλλόγου, Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος κ. Ηλίας Κουλουκούρας και η Δασοπόνος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και υπάλληλος του γραφείου Καλαμπάκας κ. Ζωή Καρανίκα, οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά του νηπιαγωγείου για τη σημασία του δασικού περιβάλλοντος και των ζώων στον άνθρωπο, ακολούθησε συζήτηση και απάντησαν σε απορίες των παιδιών.

Στο νηπιαγωγείο προσφέρθηκε ένα ξύλινο παγκάκι, ακολούθησε η φύτευση δενδρυλλίων στον προαύλιο χώρο του σχολείου και μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό του δασαρχείου και του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Τέλος τα παιδιά ως δώρο για την σημερινή μέρα έκανα ένα μπλοκ ζωγραφικής με ζωγραφιές όπως αυτά φαντάζονται το δασός.

IMG_2910

IMG_2906

IMG_2890

IMG_2889

IMG_2902

IMG_2898

IMG_2882

IMG_2885

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s