Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ 12η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Στις 20, 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2012  ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ παραβρέθηκε στην 12η Οικολογική Γιορτή που έγινε στην Καρδίτσα. Η γιορτή περιελάμβανε πανελλαδική εκθεσιακή αγορά βιολογικών προϊόντων και ειδών χειροτεχνία, έκθεση υλικού που έχει σχέση με τη βιολογική γεωργία, την προστασία του περιβάλλοντος και κάθε άλλη οικολογική δραστηριότητα, ενημερωτική ημερίδα και παράλληλες εκδηλώσεις όπως, ομιλίες – συζητήσεις στο χώρο της έκθεσης, καλλιτεχνικά και οικολογικά δρώμενα, εκδηλώσεις για τα παιδιά και άλλα.

Οι επισκέπτες φτάνοντας στο χώρο της γιορτής σταματούσαν πρώτα στο περίπτερο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ  και ενημερωνόταν σχετικά με το προγράμματος LIFE+ με τίτλο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΠΙΛΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΕ». LIFE09 NAT/ES/000533 και φεύγοντας έπαιρναν μαζί τους φυλλάδια του προγράμματος και ενημερωτικό υλικό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Οι μικροί μας φίλοι για άλλη μια φορά έδειξαν των ενθουσιασμό τους να μάθουν, παρέτρεπαν τους γονείς να σταματήσουν και να ενημερωθούν μαζί για το πόσο κακό μπορεί να προκαλέσει η χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων, που αν και είναι παράνομη, αποτελεί δυστυχώς συνήθη πρακτική για την ελληνική ύπαιθρο και η οποία έχει ενταθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Ευχαριστούμε τους υπευθύνους τις γιορτής για τη φιλοξενία τους αλλά για το ενδιαφέρον τους να μάθουν τα πάντα σχετικά με το πρόγραμμα καθως και τους φίλους του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που μας εκαναν παρεα ολες αυτες τις μέρες.

Επικοινωνία για δημοσιογράφους:

Τοπικό Δίκτυο: Ζωή Καρανίκα 24320 78440

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s