Νεκρό κυνηγητικό σκυλί από δηλητηριασμένο δόλωμα!

 

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 δεχτήκαμε το πρώτο τηλεφώνημα για τη νέα χρονιά στη δωρεάν γραμμή για τα δηλητήρια  από κάτοικο την περιοχής Καλαμπάκας.
Ο κύριος Σαμούτης Θωμάς την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 8:00 π.μ βγήκε με το σκυλί του στην περιοχή της  Κρύας Βρύσης μέσα στην ελεγχόμενη  ζώνη του Κόζιακα αλλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την ώρα που βγήκε για κυνήγι αντιλήφθητε πως το σκυλί του δεν ήταν καλά,  έτρεξε πίσω  στο αυτοκίνητο όπου και του έκανε ένεση Ατροπίνη, δεν κατάφερε όμως να το σώσει. Το σκυλί όπως μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης  το είχε 7 χρόνια, είχε ξοδέψει χρόνο και χρήμα εν προκειμένου να μπορεί να κάνει το χόμπι του πραγματικότητα, αυτό το σκυλί τον έκανε κυνηγό μας είπε! Παρόλα αυτά η αμέλεια και η ασυνειδησία κάποιον τον έκαναν να το χάσει. Ο κ. Σαμούτης  σκέπτεται να κινηθεί δικαστικά  επί παντός υπεύθυνου.
Μέτα από την τηλεφωνική επικοινωνία ο κ. Σαμούτης επισκέφτηκε το γραφείο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην Καλαμπάκα, ενημερώθηκε σχετικά με το πρόγραμμα  LIFE+ με τίτλο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΠΙΛΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΕ» που τρέχει στην περιοχή και δέχτηκε  να συμμετάσχει στο δίκτυο των κυνηγών που τώρα στελεχώνεται.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s